onsdag 1 december 2010

mjeee...



Har inte skrivit sen i torsdags! har inte funnits någon lust alls!
Helgen har varit den bästa på länge, hade min lillebror fre-lör.. Julpyntade och bakade och bara hade de mysigt :) I lördags gick ja ut med lina, var för länge sen :) Hade skitkul som vanligt :) I måndags handlade ja julklappar med Pappa&mamma, så nu är de ur världen :)

Idag hade ja en såndär dag när man inte känner för att kliva upp, man vill helt enkelt bara ligga kvar i sängen.. Fast man vet att man egentligen måste kliva upp så gör man de inte, för man måste ju faktiskt inte egentligen. Kanske lite invecklat! Men upp kom ja, bakade lussekatter (som tog hela dagen), ja tkr inte ens om lussekatter! Men de hör till julen, och julen älskar ja så därför bakade ja.. Även fast två påsar saffran kostar 47 spänn, rena rånet!
På kvällen hade ja myskväll men min vänstra halva.. Gick till coop för matilda ville ha hjälp med tre små julgranar.. Visade sig att de var tre småa enar (skiter i grammatiken).. Tog ett tag att lista ut hur fan vi skulle få hem dom till henne.. Men de gick, fick in en under barnvagnen:) Var skönt att få mysa med theo idag, han låg och höll på med mina fingrar med sina fingrar.. Blev ett litet moment då, man fick känslan att det verkligen var en människa med en egen själ(även fast man har vetat de hela tiden)!
Var skönt att träffa matilda också, för imorgon blir en jobbig dag som ja inte tänker gå in på, var skönt att få prata med henne :)

Ne nu sova, om ja kan! Upp nio för sen ska ja till järbo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar